Афро къдриците продължават да бъдат модерни.

Всяка дама се интересува от новостите, не само при дрехите, а и в прическите. Да бъдеш стилен и актуален е истинско призвание. Всичко, което е модерно трябва да бъде отразено и изпробвано. Това важи и за така актуалните афро къдриците в момента. Те се превърнаха в една от любимите прически на много момичета и са безспорен  хит. Ситните и добре оформени кичури стоят много стилно.

Препоръчителната дължина на косата трябва да бъде средна или дълга така и самия обем изглежда по- добре. С тази прическа може да се появите навсякъде. Ако искате да сте ослепителни на партито или пък стилни през деня това е отличен вариант за една по- разчупена визия.


Самите къдрици се правят от професионалист с тънка маша. Ако пък ви се отдават фризьорските трикове със сигурност ще се справите и сами вкъщи, стига да имате нужните уреди и продукти за фиксация.

Небрежно разпилените къдрици стоят добре на всеки цвят коса. Изключително подходящи са за дамите с овална форма на лицето, защото подчертават чертите. Хубавото при тази прическа е, че издържа по- дълго време. Ако решите, че искате постоянно да се виждате с къдрава коса може да прибегнете до перманентно къдрене. Но трябва да имате   предвид, че това доста уврежда косата. Препоръчителният вариант е да използвате маша, защото става бързо и в същото време щади косъма.

Изображяния:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!