Ако редовно носите тези три цвята ще се радвате на късмет и благоденствие.


Цветовете носят различни послания. Сами по себе си говорят и имат влияние над човешката съдба. Не само, че някои от тях са любими на много хора, но дават щастие и радост на този, който ги носи. Нужно е само да ги обличате редовно  и това ще ви зареди положително. Ето кои са трите най- силни от тях.

Белият цвят- символ на чистота и ново начало.

Винаги е актуален през всеки сезон от годината. Белият цвят определено носи много свежест и невинност на притежателя му. Отваря нови врати и възможности в кариерата и бизнеса. Дава увереност и самочувствие. Обличайте по- често вашите любими дрехи в бяло, за да се радвате и на респект и добро отношение на другите към вас.

Зеленият цвят носи финансова независимост.

Цветът на парите, разкоша и материалните придобивки. Особено поставен в ден петък влиянието му е доста силно. Има особена мистериозност и неразгадани неща в него. Привлича материално богатство и помага на собственика му да постига целите си. Когато отивате на интервю за работа или бизнес среща може да заложите на дреха в зелен цвят.

Червено, червено и пак червено!

Цветът на любовта, страстта и романтиката. Той е огнен и ярък. Едва ли има по-силни думи с които да се опише влиянието му. Червеният цвят определено носи топлина и хармонични чувства на тези, които често го носят. Подчертава темперамента и същността на притежателя си. Изкарва на показ душевността и привлича правилния партньор в живота. Подхожда както на жените, така и на мъжете. Почти никога не излиза от модните тенденции и е подходящ за всяка възраст.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!