Актуалните цветове маникюр през следващите месеци


Маникюрът, както знаем е важна част от поддръжката на всяка жена. Независимо дали сте от тези, които харесват семплия такъв или пък предпочитате по- екстравагантен. По- важното е ноктите ви да бъдат добре направени и да са красиви.

Новата вълна, която навлиза е по- семпла и стои добре на всяка дължина маникюр. Залага се на черния, белия, бежовия и светлорозовия цвят. Изключително добре се комбинират един с друг и към тях могат да бъдат поставени различни декорации.


Дискретният блясък и семплите камъни също придават по- изискан вид на вашия маникюр. Акцентирайте на леопардовите шарки, но само на някой от вашите нокти. В никакъв случай не ги правете изцяло леопардови. Изцяло черният маникюр е добро решение за вашето ежедневие или за по- елегантни случаи.


Белият лак също си остава така актуален, дори и без никакви украси. Заложете на семпъл и добре подчертан стил. Червеният лак винаги е актуален. Както и дължината на ноктите, къси, до средно дълги и не повече. Това са едни от най- модерните тенденции в маникюра в момента и ще останат и през пролетта.

Избражения:Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!