Белият молив за очи- вижте предимствата му.


Стане ли дума за грим доста често си представяме истинско преобразяване. Да това може да бъде постигнато благодарение на белите моливи за очи и устни. Гримьорите твърдo залагат на тях, а и все  по- често дамите ги използват за направата на ежедневен грим.

Те определено са от голяма полза и не е нужно да бъдете професионалисти, за да ги използвате. Трябва само да подберете правилния молив, който да бъде водоустойчив и да не причинява алергии. Доста интересни трикове може да постигнете само с него.

Ако искате да уголемите очите визуално трябва да го нанесете  от средата на горния клепач до края на окото. Следвайте линията на миглите.

За да прикриете умората, която доста често се улавя в самия поглед, трябва да очертаете вътрешната страна на окото.

Ако искате да раздалечите очите поставете моливът във вътрешния ъгъл на окото. Това може да направите и с бели сенки. Така и погледът ще бъде по- изразителен. Независимо дали гримът ви е специален или ежедневен винаги може да използвате бял цвят.

Относно  устните важи същото! Очертайте контура и след това нанесете някакъв вид основа, накрая червило или гланц. Така ще се сдобиете с по- обемни устни, които ще изглеждат естествено.

Изображения. Unsplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!