Четирите неща, без които не можем през лятото


Здравейте скъпи приятели, сигурно някои от вас пият своето сутрешно кафе. Други вече работят, един прекрасен ден е петък. Почивните дни ни очакват знам, че вече имате планове как да ги прекарате. Важното е да се наслаждавате на прекрасното време. Имаме и рожденичка днес това е Цвета Георгиева, наша редовна читателка. Бъди жива и здрава и много професионални успехи ти пожелавам!

Днес темата отново е свързана с лятото. Кои са задължителните неща, които трябва да използваме през горещите, слънчеви дни. Имаше вече статия за това какво да правим, през летните жеги. Сега ще ви изброя едни от най-необходимите неща, без които не можем  през лятото.

1.Шапка и слънчеви очила.

Това едва ли е изненада за някого, тези два аксесоара винаги са с нас през лятото. И мъжете и жените, децата също се въоръжават с очила и шапка. Не само на плажа, а навсякъде ,където и да отидем, всички ние задължително носим това.

2.Олио за коса със слънцезащитен фактор.

Да, с настъпване на лятото дамите хукват към магазина и взимат точно този продукт. Никоя от нас не би рискувала да изтощи косата си под жаркото слънце. Особено жените с дълга коса, винаги трябва да използват точно такъв тип козметика.

3. Климатикът е нашето спасение.

И тук няма да изненадам никого. Разбира се ,че в горещините всеки бърза да се прибере на хладно. Било то вкъщи, в колата или офиса, климатикът е нашето спасение. Доста често го увеличаваме максимално и при рязка смяна на температурата, от горещо на хладно може да настинем. Така ,че трябва по-предпазливо да го използваме.

4. Вкусната диня така любима на всички

Какво лято ще бъде, ако не си хапнем диня? Честно казано досега  не си спомням да съм имала такова. Дори асоцирам летните месеци, като сезонът на дините. Това си е така – факт! Неустоимият вкус на сочна, червена диня е несравним с нищо друго, през горещите дни. И малки и големи обожават този толкова полезен плод.

Приятели, това бяха нещата, които винаги свързваме с лятото. Има още други, но тези определено са най- типични. Едва ли има човек, който да не използва поне едно от тях през този сезон. Наслаждавайте се на хубавото време спокоен петък ви пожелавам!

 

 

Изображения в статията: pixabay.com

2 коментара за "Четирите неща, без които не можем през лятото"

  1. Нина каза:

    Ще споделиш ли какви продукти използваш за косата си през лятото. Също така и какъв слънцезащитен крем използваш. Как поддържаш като цяло косата и кожата си през лятото ?

  2. ilyanovdess каза:

    Използвам винаги шампоан и маска за подхранване. Слагам шапка много често , когато излизам и слънцезащитно олио за коса. Кремовете на Eucerin са подходящи за защита от слънцето. Както и хидратираща козметика за за лице.
    Поздрави ilyanovdess!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!