Чудните свойства на тези три продукта….


Зимата  е времето, в което трябва да подсилим нашия организъм. За да предотвратим честото боледуване и да бъдем в добра форма има една много лесна и полезна рецепта. Тя се състои само от три продукта, които трябва да комбинираме.

Това е комбинацията от канела, мед и лимон, и е една от най- добрите при борбата с вирусите.

Канелата е мощен антиоксидант и служи за пречистване и укрепване на организма. Тя съдържа: витамин А, В, С, магнезий, желязо, селен, цинк и много други полезни вещества.
Медът не отстъпва с нищо, защото и той  е антиоскидант, богат е на витамини и полезни вещества. Дава изключително много енергия и спомага за по- бавното стареене.

За лимонът се знае, че е богат източник на витамин С и участва във всяка противогрипна рецепта. Сокът му освежава, пречиства и помага на тялото да се справи с по- сериозни заболявания.

За да приготвите вашата напитка от тези три продукта ви трябва дълбок съд. Най- добре използвайте стъклена кана. Налейте топла вода, но не гореща, сложете по една лъжица от канелата и меда и най-накрая добавете сокът от половин лимон. Това може да го пиете преди и след хранене, по всяко време на денонощието.

Определено ще се чувствате много по- силни и защитени от всякакви вируси и настинки. Бъдете здрави и винаги в добра форма!

Изображения: Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!