Дамските ризи и как да ги носим- актуални модели.

Ризата определено попада в графата на универсалните дрехи. Различните модели се комбинират по- различен начин и стоят изключително елегантно. Особено, ако работите в офис или пък постоянно имате делови срещи това е подходящ вариант за вашата визия.

Класическите бели ризи, които подчертават талията определено стоят добре съчетани с поли   и с панталони. Ако пък търсите малко по- интересна визия може да сложите някои от любимите ви дънки. Получава се страхотна комбинация, която отива на всякакъв тип обувка.

Това могат да бъдат моделите стилето, боти с ток или пък маратонки. Ако ризата е по- екстравагантен модел или е шарена и от памучен плат, тогава спокойно би могла да бъде комбинирана с ниски обувки.


През следващия сезон отново ще са на мода материите със ситно райе. Светлите тонове са за предпочитане, но и черно- бялата гама няма да отстъпва по-назад. Някои от тях ще бъдат с едно рамо или пък различни копчета и детайли. Тези модели пасват изключително добре на дънки или черен панталон. Белите класически ризи са винаги модерни, така че и те не правят изключение. Винаги може да експериментирате и да откриете вашата любима комбинация.

Изображения:Usplash .com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!