Дънките по-модерни от всякога есен- зима 2020


Заговорим ли за мода, няма как да не споменем дънките. Те определено присъстват във всеки гардероб и са предпочитана дреха от много хора. Лесно могат да бъдат комбинирани, както с по- спортни обувки, така и с по – елегантни. Може да постигнете различни визии с един и същи модел.

Какво е модерно през този и следващия сезон?Дали любимите ни  модели са все още  актуални и с какво е удачно да бъдат комбинирани. Това са най-честите въпроси , които интересуват всяка жена. Тези няколко модела, определено са едни от най- модерните:

Дънките скини ще продължават да бъдат толкова актуални през този и следващия сезон.

Това ще зарадва дамите, които обожават дънките, които подчертават фигурата им и стоят плътно прилепнали. С един подходящ пуловер или сако преспокойно могат да бъдат съчетани.


Високата талия отново е модерна

Ако искате да изглеждате оптически по -високи и слаби, дънките с висока талия са прекрасен вариант за това. Те пасват, както на спортни якета, така и на по- елегантните такива.

Моделите чарлстон

За да бъдете актуални и в същото време вашите дънки да напомнят на модата от 80-те, това е вашият модел. Той определено е добре да се съчетае с обувки на висок ток. Може да сложите и риза или стилно поло.

Класическите дънки, подходящи за всички

Това е моделът, който винаги е модерен. Едни изчистени и съвсем обикновени дънки могат да ви представят в  различна светлина. С подходящият стайлинг, вие определено ще изглеждате невероятно.

Изберете обувки или ботуши, които смятате, че ви отиват и така ще комбинирате всичко, според вашите виждания. Чантите, якето и колана, също остават ваш избор. Може да експериментирате и винаги да изглеждате добре.


Изображения в статията: pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!