Диета с ябълки- отслабване без глад


Ябълките са не просто вкусен и полезен плод. Доста често присъстват в строгите хранителни режими на спортистите и в различните видове диети. Те са изключително необходими, особено когато искаме да намалим теглото си. Много хора правят грешката и произволно започват да ограничават приемът на храна, като хапват само ябълки.

Това определено е вредно за организма, защото  колкото повече гладувате, толкова повече изтощавате вашето тяло. Не се постигат добри резултати и съответно няма полза от започнатата диета. Добре е ако решите да отслабвате с ябълки, към тях да прибавите и други полезни продукти.

Ето как без проблеми може да влезнете във форма и да се чувствате добре. Това е една диета, която много пъти съм правила  и резултатите са отлични. Трябва да знаете обаче, че и редовните тренировки към нея са задължителни.

Сутрин за закуска: 150.гр. овесени трици напоени с вода. Към тях се прибавя 1 с.л.мед и една настъргана ябълка.

За обяд: риба или пилешко месо без мазнини само на грил и за десерт една ябълка.

Следобяд: само една ябълка или ябълков сок.

За вечеря: зелена салата с настъргана ябълка, зехтин и ябълков оцет. Другият вариант е обезмаслено кисело мляко с ябълка нарязана на парчета.

Последното хранене трябва да бъде до 20.00 часа, не по-късно, така и ефектът от диетата ще е много по- голям.

Аз лично изкарвам две седмици по този начин плюс усилени тренировки сутрин  на гладно. Това също е важно защото така се изгарят още повече калории. Тялото става все по-издръжливо и отслабвате без много усилия.
Затова, ако и вие решите да пробвате диетата ми, направете я и се чувствайте прекрасно, останете красиви и в отлична форма.

Изображения в статията: pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!