Добре подчертаните вежди са от голямо значение


Веждите, както казват са рамката на лицето. Те са може би най- важната част, която създава симетрия и придава по- различен вид. Доста често получавам въпроси от момичетата как поддържам своите вежди. И какво може да се направи, за да бъдат винаги перфектни.

Аз лично се доверих на микроблейдинга. Това е едно прекрасно решение, с което винаги се събуждате с добре оформени вежди. Не се отмива, не пада лесно и стои много естествено. Дори не е нужно да ги  подсилвате с грим те ще изглеждат винаги плътни и естетически добре оформени.

Резултата от процедурата издръжа около година и след това се налага отново да отидете на поддръжка.Това е прекрасно решение за тези, които имат  редки или различни вежди.

За дамите, които не искат да се подлагат на подобни процедури могат да използват молив или специални сенки. Само, че  трябва да внимавате много, за да ги направите добре. В противен случай, ще изглеждат различни и това изцяло може да изкриви оптически вашето лице.

Ако нямате опит в рисуването може да използвате за целта шаблони. Те са специално предназначени за начинаещите дами, които искат да се научат да оформят веждите си сами. Можете да ги намерите във всеки козметичен магазин. Има ги в различна форма, изберете тази, която е най- близка до вашата.

Друг доста добър вариант е боядисването на вежди с къна. Стои също много естествено и красиво, но си има своите недостатъци все пак. Не издържа дълго и се налага след  две -три седмици да повторите отново процедурата. Освен това трябва да имате все пак някакви вежди, за да може да я направите.

Много важно нещо за дамите с руса или светлокестенява коса е никога да не използвате  черен молив. Той стои фрапантно и неестествено.  Подходящи са кафявите цветове или тези с лек сив отенък.

И така вие може да си изберете по какъв начин да направите вашите вежди, за да изглеждат красиви. Експериментирайте и ще намерите най- подходящата за вас техника.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!