Вижте една добра рецепта срещу целулит.


Портокаловата  кожа е едно от най- неприятните неща, от които всяка дама се страхува. Не винаги наднорменото  тегло е причина за появата на целулит, при слабите дами това също може да бъде проблем. Най- честите причини са наследствени или от неправилния начин на живот. Липсата на движения и спорт и консумацията на вредни храни също могат да доведат до образуването на целулит.

На пазара съществуват най- различни козметични продукти и таблетки, някои от тях  помагат други не чак толкова. Най-  добрият вариант е да подобрите вашето качество на живот. Това може да стане , като започнете да консумирате повече плодове и зеленчуци и да приемате достатъчно количество вода.

За още по- добри резултати добро решение са ягодите и грейпфрута. Редовната им консумация  помага ефективно за изглаждането на портокаловата кожа. За целта ви трябват 10-15 ягоди и един грейпфрут. Пасирайте  всичко и разбъркайте  добре. Сместа се пие разредена с вода.

Другият не по- лош вариант е да смесите ягодите  с мед и корен от джинджифил на прах. С получената смес третирайте местата, на които се е образувал целулит. Оставете да действа около 15 минути и измийте с масажни движения. Ако редовно комбинирате тази процедура с тренировки ще се радвате винаги на стегната и гладка кожа. И най- важното ще се отървете от целулита.

Изображения:Unsplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!