Едни от най- актуалните модели официални рокли и мъжки костюми.


Красивите дрехи не само радват окото, но и представят човека в по- различна светлина. За официалните поводи има най- различни модели рокли или костюми, но едни от най- актуалните са тези тук. Комбинацията от тъмносиньо, червено, пайети, дантела и сатен продължават да бъдат много модерени.

Роклите с изрязан гръб и тези с огромна цепка от едната страна придават стил, класа и елегантност.

По този начин може да се появите на всяко изискано парти, рожден ден или сватба например. С обувки на висок ток, подходяща прическа и грим определено ще изглеждате зашеметяващо.

Късите рокли със сатен и дантела подчертават фигурата.

Не забравяйте, че ако искате да покажете, че имате красиво тяло това е вашият модел. Една къса рокля особено черна винаги е за предпочитане. Акцентите от дантела  изпъкват и създават още повече разкош.

Пайетите и лъскавите материи си остават класика.

Изключително официални и обрани с една такава рокля ще блестите на всяко парти. Независимо дали е дълга или по- къса, блестящите камъни и пайети придават много живот на една дреха. Внимавайте с бижутата, те трябва да бъдат семпли и едва да се забелязват. Акцента в случая пада върху роклята.

Мъжките костюми в тъмносиньо, кафяво и черно продължават да са много актуални.

Сако, панталон, елек и бяла риза, това е просто закон при мъжете. Когато отивате на важно събитие вратовръзката може да бъде в един цвят, но също така може да експериментирате и по- смело. Например да сложите такава, която е цветна или с различни фигури. По този начин акцентирате на нея и се получава невероятна комбинация. Сакото трябва да бъде закопчано никога не стойте с официален костюм и разкопчано сако. Ако решите, че искате да останете само по елек и риза просто го съблечете.

Изображения:Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!