Едни от най- актуалните модели официални рокли са тези с тюл и флорални декорации.


Официалните рокли  винаги привличат вниманието, не само защото стоят изящно, но и заради материалите, от които са изработени. Невероятното съчетание на сатен, тюл, дантела, различни камъни и мъниста определено грабва окото. Дългите разкроени рокли и тези, които са прави по тялото подчертават още повече женската същност и придават един по- изискан вид.


Едни  от най- актуалните модели са тези, които комбинират тюл и флорални мотиви изработени от мъниста. Тази пролет няма да прави изключение и определено това ще присъства при повечето рокли. Независимо от кройката на самата рокля тя винаги изглежда по- красива, когато е обсипана с множество малки декорации.
Заложете  на червеното или пък черното. Бежовата гама също не остава на по- заден план и едни от най- актуалните  модели ще бъдат именно тези. Внимателно подбраните бижута засилват още повече ефекта на един такъв тоалет. Те трябва да бъдат семпли и елегантни. За предпочитане са нежните обеци, колиета или гривни. Ако имате и пръстен, той може да бъде и една идея по-масивен и да се съчетае добре с цвета на вашата рокля.


Обувките задължително трябва да бъдат на висок ток и да са удобни. За чантата важи същото, малките модели  са най- подходящи. Доста често дизайнерите изработват чантата и роклята от почти еднакви материали. По този начин не се получава разминаване в цвета и се постига една завършена визия.

Изображения:Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!