Ето кои цветове ще бъдат модерни пролет- лято 2021


С отминаването на зимата и наближаването на пролетта повечето от нас се интересуват какви ще бъдат новите модни тенденции. Кои цветове ще са актуални през следващите месеци и как да ги комбинираме? Топлото време определено внася по- различно настроение и може да наблегнете на по- слънчевите цветове.
Дизнайнерите залагат на топлата гама, която определено стои страхотно и много стилно.

Оранжевият цвят ще бъде един от най- модерните през следващите два сезона. Определено може да бъде комбиниран с много други цветове и предава едно по-топло излъчване. С  една  красива оранжева туника или рокля ще бъдете не само модерни, но и много елегантни.

Жълтото не остава по- назад и определено ще присъства в най- различни модни комбинации. Слънчевият цвят отваря много и подчертава вашата женственост. Той също може да бъде съчетан добре със светлорозово или сиво.

Зеленият цвят отново ще завладее модните колекции и ще бъде един от най- предпочитаните. Придава много свежест и стилна визия на притежателките си. Едни обувки или чанта в зелено също биха паснали отлично на бял костюм.

Розовото се нарежда сред най- любимите цветове на повечето дами. За една по- свежа и младежка визия наблегнете точно на този цвят. Особено светлорозовото ще бъде много актуално.

Изображения: Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!