Ето кои маски за коса трябва да използвате, за да постигнете добри резултати.


Грижата за косата е едно от най- важните неща, които не трябва да пропускаме. Честото третиране с бои, преси и различни агресивни продукти, определено  и влияе лошо. Тя започва да се изтощава, губи блясъка си и се къса. Ако и вие имате проблем с това, значи трябва да полагате по-специални грижи за нея.

Едно от най- важните неща е поставянето на маска след измиването. Без нея няма как да постигнете добър ефект и да възстановите вашата коса изцяло. Дори и шампоаните, които съдържат специални витамини, не могат да подействат на косъма само с едно измиване.

За да бъде здрава и да расте по- бързо вашата коса използвайте маски, които са предназначени специално за това. Те съдържат формули и съставки, които подхранват и съживяват косъма е дълбочина. Ето няколко от най- добрите, които  фризьорите препоръчват:

– Тези , които съдържат маслина, те са дълбоко възстановяващи и придават блясък на косата.

– Аргановото олио е едно от най- полезните неща за вашия външен вид. Особено ако косата ви е третирана дълго време и използвате силни бои за изсветляване. Заложете на маска, която съдържа арганово олио и не след дълго ще видите невероятни резултати.

– Мед и мляко комбинацията, която забързва растежа на косъма. Това е добра формула да се сдобиете с по- дълга коса за кратко време. Освен това тя ще бъде сияйна и гладка, като коприна.

– Козметичната индустрия все по- често залага на продукти, които съдържат кокосово мляко или масло. Още едно много добро решение да поддържате  вашата коса красива. Кокосовото мляко възобновява хидратацията на вашата коса и тя не се накъсва.

– Авокадото- хем е вкусно, хем полезно. Ако страдате от косопад или суха коса, маските съдържащи авокадо са задължителни за вас. Не пропускайте нито едно миене без да сте сложили маска. Не я отмивайте напълно, а оставете косата да я поеме сама.

Редовната употреба на тези продукти определено ще ви повлияе добре. Няма да се притеснявате от изтощения вид на вашата коса и ще имате по- добро самочувствие. Още по- добър вариант е да редувате различни видове маски, за да постигнете максимален ефект.

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!