Ето кои прически ще бъдат модерни през 2021


Добре оформената прическа придава стил и подчертава вашата женственост. Всяка година излизат различни тенденции в косите, някои от които стават любими не само на коафьорите, но и на дамите. Промяната във външният вид дава още повече самочувствие и увереност и вие също се променяте малко или много.

Тази година стартира със свежа и много интересна вълна от дългите бретони, квадратните прически на черта до много късите коси. Има от всичко и за всеки, богат избор, така че вие сами може да изберете как да промените визията си. Ето какво ще бъде много актуално.

Късите дамски прически

Добри новини за всички дами, които обожават късите коси, тази година те ще бъдат изключително модерни. Асиметричните форми също ще бъдат голям хит сред момичетата. Ако обичате смелите експерименти с визията може да пробвате нещо ново и стилно.

 Дългият бретон

Добро решение за всяка дължина на косата! Дори и един бретон би ви променил страшно много. Особено актуална тенденция в момента, независимо дали е плътен или с асиметрична форма.


Дължина до рамената с квадратна форма

Забравете за скуката и се доверете на една младежка прическа каквато е тази. Отива, както на блондинките, така и на брюнетките. Равната дължина до раменете също влиза в топ пет на най- актуалните прически през 2021. Придава младежка и разчупена визия. И най- важното, лесна е за поддръжка и стои добре на права и чуплива коса.


Балеаж

Естествените нюанси продължават да бъдат модерни. Израсналите корени, светлите краища и бебешките кичури. Балеажът също, особено по- дълбокият. Умелото преливане на кичурите дава още повече сексапил и красота.

Изображения:Usplash.com

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!