Гримът в червено е все по- модерен.


Червена рокля, червено червило, а защо не и червени сенки за очи. Това определено е фатална комбинация, която би отивала на много дами. За червеното червило се знае, че винаги е актуално, но за сенките и ружа не толкова. Ако сте смели и обичате по- дръзката визия това определено е за вас.


Не си мислете, че тази комбинация в фрапантна. Напротив може да изглежда много стилно и в същото време да подчертае цвета на очите ви. Подхожда, както на дамите с руса коса, така и на тези с тъмна. Преливането между нюансите е важно, затова никога не слагайте само червен цвят.

Той трябва да бъде примесен с по- светли сенки, например бели с лек брокат. Така наистина ще постигнете невероятен вечерен грим. Може да се доверите на професионалист, което е добра идея.  Така ще бъдете сигурни, че вашият грим ще бъде перфектен.


Подчертайте скулите с бледорозов руж. Сложете и малко брокат , за да акцентирате на тях. Очната линия в случая не е задължителна, може да я заместите с черен молив за очи. Това ще изкара на показ формата на очите ви.

Червилото може да бъде и по- наситено червено, така че да постигнете ефекта уау. Особено на парти или по- специална фотосесия това е страхотна идея за по- нестандартен грим.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!