Идеи за добър старт на деня

Както и в предишни статии съм споменавала закуската е наистина много важна. Без нея денят  едва ли ще бъде същият. Това е най- ценното хранене, което ни дава енергия и сили. Когато закусваме, матаболизмът ни се задейства и това помага за изгарянето на калориите. Доста често се чудим какво точно да си направим, за да бъде хем разнообразно, хем здравословно. Хубаво е да не се повтарят едни и същи неща, а да включваме различни продукти в нашето меню. Ето няколко идеи, които са подходящи за всеки вкус и не се изисква много време за направата им.

 


1. Протеинов хляб, който е много полезен, особено за трениращите в залата. Комбиниран с крема сирене или хумус, както и екзотични плодове. Няма по- добър старт за вашият ден. Това определено ще ви даде много енергия.

2. За любителите на пълнозърнестите франзели със сусам, тази закуска е отлична идея. Като прибавим и пастет от авокадо с лимон, сушени домати, черни маслини и сирене, идилията ще бъде пълна. Един портокалов фреш за освежаване, също ще ви дойде добре за старт на деня.

3. Това е комбинация от няколко неща, вкусните гофрети, които можем да гарнираме с течен шоколад или мед. Микс от кисело мляко и различни плодове, като киви, боровинка, ягоди и банан. Едва ли някой би устоял на подобна вкусотия.

4. Ето още една страхотна закуска, особено за тези,  които спазват хранителни режими. Свежи плодове и обезмаслено кисело мляко са подходящ вариант за дамите.

5. Мюслите с кисело мляко, също са много предпочитани от хората, които спазват диети. Нека сутрините да започват с вкусни неща и усмивка. Това бяха част от вариантите, с които да стартираме деня, ако имате и вие идеи, очаквам да ми ги споделите.

 

Изображения:pixabay.com

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!