Идеи за ежедневна визия през зимата.


Живеем в доста динамично време, в което забързаният начин на живот се е превърнал в ежедневие. Стилът на обличане също е от голяма важност, особено когато имате повече ангажименти през деня. Това важи за всички сезони и по- специално за зимата.Тогава облеклото трябва да бъде удобно, да ви топли и да не ви се налага да се чудите с часове какво да облечете.

Една от най- удобните и предпочитани комбинации е актуалното за този сезон яке с дължина под коляното и дънки. В съчетание с подходящите боти на платформа и зимни аксесоари може да изкарате целия ден. Колкото и работа да имате, удобните дрехи ще ви накарат да се почувствате добре и в същото време ще бъдете спортно- елегантни.

Ако решите, че ще отидете на разходка, в парка, с приятелка или с децата, може да бъдете и малко по- неглиже. Един актуален модел анцунг ще ви пасне отлично. И него може да комбинирате с дълго яке. Разбира се чантата в случая трябва да е спортна и да я преметнете през рамо.

Ако сте любителки на полите или роклите, облечете вашата най- любима такава. Подходящото палто и ботуши могат много да допринесат за вашия аутфит. Особено, ако и те са по- екстравагантни. Малките и средните размери чанти са изключително подходящи в случая. Старайте се да комбинирате всичко, за да се чувствате добре.

Изображения:Usplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!