Идеи за подаръци на св. Валентин


Февруари или както всички го наричат месецът на любовта и на виното е в разгара си. С наближаване на празникът на влюбените доста често настъпва еуфория как да изненадаме любимия човек. Какво да подарим и да направим, за да остане този ден незабравим.


Съществуват хиляди начини да покажете на някого, че го обичате. Като започнете  от красивите картички с послания, червените балони и горящите свещи и стигнете до изискана романтична вечеря или екскурзия за двама. И не само това, за дамите е изключително подходящо да бъдат зарадвани с малко бижу във формата на сърце или пък букет красиви рози. Торта, на която да е написано любовно послание или мъфини във формата на сърце.

Плюшените мечета, които казват ”I love you“ си остават класика. Тях определено може да подарите на вашата любима, независимо от възрастта. Те са сладки и създават много мил жест. Различните подаръци направени от червени цветя или пък красив ключодържател с датата от вашето запознанство биха трогнали абсолютно всяка жена.

За да изберете подарък за любим мъж и то за св. Валентин си трябва наистина оригиналност. Доста подходящи  са красивите рамки във формата на сърце, където да поставите ваша обща смимка.
Друго интересна идея е да да му подарите бутилка любимо вино отново с ваша обща снимка. Не забравяйте да напишете и трогателно послание, с което още повече ще покажете чувствата си.В последно време все по- модерни стават тениските за двама. Това е още една страхотна идея да направите вашият любим щастлив. Поръчайте еднакви тишърти, които ще бъдат ръчно изработени по ваш избор. Това също е един много оригинален подарък.

В крайна сметка има хиляди начини да докажете любовта си, не само на св.Валентин, но и през останалото време от годината.

Весел празник!

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!