Идеи за празнична украса на масата.

Всеки би искал да изненада своите гости, като им поднесе красива обстановка би незабравими моменти. Оказва се, че не само хубавото  меню е достатъчно, за да бъде вашият празник на ниво. Подредбата на масата, определено е първото нещо, което хората виждат още с влизането.

Няма значение дали сте в изискан ресторант, бална зала или вкъщи. Старанието, което сте положили определено ще бъде забелязано. Ако смятате, че това е непосилна задача за вас, преспокойно може да се доверите на професионалистите в тази област.

Първо и  много важно нещо е да изберете цвета и темата на вашият празник. Започнете от цветята, които е добре да бъдат естествени и добре съчетани с останалите неща на масата. Салфетките е задължително да са от плат! Забравете хартиените такива, те не стават за специални празненства.

Добре е да има свещи, които определено ще поднесат по- романтична атмосфера.
Трето правило е изборът на покривка, най- удачно е тя да бъде в бяло и от плат. Така салфетките, приборите и останалите неща може да бъдат друг цвят. Това е добра комбинация за сватба, рожден ден, кръщене и др.

Кристалните чаши и порцелановите чинии неминуемо трябва да присъстват. Заложете на стилни прибори в златно или сребърно. На столовете се поставят бели калъфи и панделки. Като цветът на панделките трябва да бъде съобразен с този на цветята или салфетките. Има изключително богат избор и може да експериментирате, както намерите за добре. Така и вие и вашите гости ще бъдете изненадани, а празникът незабравим.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!