Идеи за пролетен декор в дома


Пролетта е един от най- чаканите сезони ето защо всичко е толкова различно. Настроението и мисълта за предстоящото лято създават още по- хубава атмосфера. Всичко цъфти и свзонните цветя са едни от най- любимите.

Мирисът на зюмбюл, лалета, кокичета и всякакви красиви цветове е страхотен. Особено, когато искате да подмените вашия зимен декор с нещо по- свежо и характерно за сезона. Може да поставите вази с различна форма и големина навсякъде, където ви харесва.

Те стоят много красиво поставени на масата в хола, в спалнята или пък кухнята. Ако сте любители на саксийните цветя може да наредите и саксии на балкона или в градината. Предимството им е, че  издържат много по- дълго от другите цветя, които поставяме във вази.


Друг много стилен вариант е смесицата от зелени клонки и изсушени цветя. Те са стилен декор, който привлича вниманието. Отиват на всеки дизайн мебели и издържат свежи дълго време. Може да направите и комбинация от няколко различни вида пролетни цветове за още по- свежо настроение.

Изображения: Unsplash.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!