Идеи за стилни и в същото време нестандартни визии

Едва ли има дама, която да не се интересува от модните тенденции. Те от своя страна се променят постоянно и идват нови идеи и комбинации. Наред с това старите си отиват за определен период отвреме, докато не стане момент да се завърнат отново на мода. Това е така наречената смяна на фешън тенденциите.

 


Стилът не може да бъде ограничен в рамка и само изчистените модели и визии да бъдат считани за такива. Висшата мода и световните дизайнери умело експериментират с различни цветове, материи и съчетания. Комбинацията от вълна и сатен е доста често срещана. Както и тази между коприна и памук. Различните пайети, камъни, мъниста и щампи подсилват още повече ефекта на дадената дреха.

Разбира се, тези визии и тоалети са подходящи за специални поводи не толкова за ежедневието. С изключение на някои случаи, когато може да ги комбинирате с по- екстравагантен модел шапка с дънки или спортен панталон. Или пък сако oversize с малка спортна чанта през кръста.


През този сезон коженият панталон с висока талия и бяла риза с бюстие от перли са един доста актуален модел. Широките ризи, комбинирани с чокър или огромни бижута също продължават да бъдат предпочитани от много дами.

Може да съчетавате червените, цикламените и лилавите дрехи с екстравагантни бижута и по- тежък грим. Така ще постигнете подходящата празнична визия. Слънчевите очила, ръкавиците от плат и различните аксесоари пасват добре и на по- спортно- елегантната визия. Жилетките до коляното са подходящи в комбинация с прав панталон и боти с квадратен ток за есента и зимата.

Изображения:Unsplash

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!