Интересни идеи за коледна украса

Дойде ли края на ноември с пълна сила навлиза коледно настроение. С наближаващите празници навсякъде се виждат украси и красиви светлини.

Съществуват хиляди варианти за коледна украса и декор в дома ви. Oсобено в последните години играчките  са изработени от различни материали, което ги прави лесни за съчетаване. Цветовете са класическото червено, бяло, синьо, зелено, жълто, розово. Веселите еленчета и джуджета стоят много сладко на коледното дърво. Цветните лампи и свещи неминуемо са част от украсата във всеки дом.

Ароматът на естествената елха не може да се сравни с нищо.

Ако и вие мислите така, значи държите на истинската традиция. Отрупана с много играчки и светлини  елха. Зеленият цвят внася живот и свежест в дома. Може да поставите всякакви цветове топки, звездички или гирлянди.


Елха в бяло.

За по- екстравагантните и тези, които харесват нетипични неща това е добър вариант за коледно дърво. Акцентът ще падне върху него и то ще стои, като бижу в средата на вашия хол. Хубаво е да използвате един цвят украса. Например само червени или златни топки. Те могат да бъдат различни големини и трябва да са поставени симетрично. Стои наистина красиво, единствения недостатък е, че няма да ви мирише на елха.


Малките коледни сувенири също са важни.

Като ще се украсява нека да е нявсякъде! Започнете от входната врата, където може да поставите красив сувенир или коледен венец. На масата също, не пропускайте да сложите свещи или пък коледна звезда. Порцелановите чинии и чаши стоят страхотно в съчетание с красива покривка в същия тон. Експериментирайте с червения, зеления и белия цвят, където намерите за добре. Създайте атмосферата, която на вас ви харесва най-много.

Изображения:Unsplash.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!