Интересни идеи за опаковане на подаръци

Красиво аранжираните подаръци винаги правят добро впечатление и правят хората щастливи. За да зарадвате вашите любими хора не е нужно много, трябва ви само добра фантазия и идеи, които да реализирате. Независимо от повода направете така, че вашият подарък да се откроява от всички други.


Използвайте различни цветове и материали, които ще бъдат подходящи за различните поводи. На пазара има изобилие от цветни кутии, гланцирана хартия, панделки и др. С тях определено може да направите невероятни комбинации. Друг вариант е да се доверите на професионалист и той да ви помогне в избора на  опаковка.

 

С наближаване на коледните празници суетенето за купуване на подаръци става все по- голямо. Наред с това идва въпроса как точно да ги опаковаме, за да бъдем оригинални и да изненадаме любимите хора.

За тях може да използвате тематичните червен, зелен, златен, сребърен, бял, лилав цвят. Всички щампи с фигурки на джуджета, снежинки, звездички, елхи и т.н. са подходящи. Лъскавите панделки, също са за предпочитане, те са добро допълнение.


За друг вид празник заложете на индивидуалното и оригиналното. Изберете цвят, и дизайн на опаковката или кутията, който ще пасне най- добре на този, за когото е предназначен подаръка. Не забравяйте да добавите и картичка с красиво послание. Покажете на хората, че са ви скъпи и че държите на тях. Бъдете сигурни, че те ще оценят усилията, които сте положили и ще останат впечатлени.

Изображения:Unsplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!