Интериорен дизайн с акценти в червено. За една по- нестандартна визия на вашия дом.

За подредбата на жилището не са нужни само мебели, които да се поставят, за да запълват пространство. Изисква се добра подготовка, съчетаване на самите тях и подбор на подходящата гама цветове. Червеният цвят сам по себе си е по- нестандартен, привлича вниманието и акцента определено пада върху него.

Ако искате да вдъхнете още повече живот на вашето жилище, това може да стане, като наблегнете на мебели или сувенири, които са червен цвят. Това може да бъдат пердетата, килимите, покривки, дори цветята на масата.

За по- смелите и дръзки стопани на дома масивните мебели, като дивани, шкафове, столове, гардероби също биха стояли интересно ,ако са този цвят. В последните години навлезнаха и цветните електроуреди, които станаха предпочитани от много хора. Хладилникът, пералнята или пък сушилнята за дрехи, също придават интересен облик, ако са червени. Това е въпрос на вкус, само трябва всичко да бъде в рамките на допустимото, за да не се получи натрупване.


Стените биха стояли добре, ако са бели по този начин ще може да акцентирате на картини, орнаменти, огледала и др, които да придават контраст.

Друг предпочитан вариант от дизйнерите е съчетанието на два цвята плюс червено. Това означава, че ако стените и пода на вашия хол са бели, то преспокойно може да поставите червен диван или столове. Ако пък имате повече от три цвята тогава трябва да акцентирате на картини, килим, декоративни възглавници или сувенири. Така ще получите хармонична подредба на вашето жилище и няма да рискувате то да стои претрупано.

Изображения:pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!