Как да имаме по-стегнат корем

Здравейте приятели,както винаги и днес ще си поговорим за нещо много интересно.Доста от вас се интересуват как да поддържат коремната си  преса . Много мои приятели ме питат как така успявам да постигна това.Искам да ви кажа, че аз от доста години тренирам, пробвала съм всички видове упражнения,съветвала съм се със специалисти и какво ли още не.Държа винаги да съм във  форма и да изглеждам добре.

Освен с подходящи диети  правя и кардио,  обичам да тичам това е изключително важно.Силовите тренировки и упражненията също са неизменна част от моята програма.За да изградите спортна фигура се изисква време и най-вече дисциплина.Но пък веднъж направите ли го, това се превръща в начин на живот.Така, че днес ще ви покажа на какво наблягам за добра коремна преса.

 

 

https://ads.proficredit.bg/r/elO5d/lejRe

Вземи своят  кредит сега бързо и лесно.Регистрирай се с този линк и превърни мечтите си в реалност!

 

Принципно е добре да тренирате на гладно, така се изгарят повече калории . Упражненията трябва да са няколко вида и по няколко серии.Ако сте начинаещи трябва да знаете,че се започва с по-малко на брой серии и постепенно трябва да ги увеличите.Аз  правя по повече повторения,това е сигурен начин за постигане на мечтаният релеф.

Разнообразните тренировки и периодичното сменяне на старите с нови упражнения е най-ефективният начин да постигнете резултати.Моите най-любими са повдигане на краката от лег,велосипедните коремни преси, тези с усукване  на тялото от лег и планк. Общо взето с тях поддържам най-вече коремните си мускули.Разбира се имам доста години опит и при мен не се получава мускулна треска.Но ако тепърва започвате да тренирате внимавайте, както казах отначало трябва да правите по -малко повторения. В противен случай рискувате да стоите с мускулни болки няколко дни подред.

И така,за да постигнете мечтаният от вас стегнат корем това са нещата,които трябва да направите. Правилната диета,редовното кардио, различни коремни преси и много упоритост. Това е пътят към успеха, не е никак лесно,но след това ще бъдете удовлетворени от постигнатите резултати. Останете здрави,бодри и в добра форма.Бъдете винаги целеустремени и постигайте мечтите си.Пожелавам ви един ползотворен ден!

 

 

 

 

 

 

Изображенията в статията от pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!