Как да използваме спиралата за мигли?


Приятели, вторник е! И днес темата е свързана с външният  вид. След всичко изписано до тук за грима, сега е моментът да обърнем внимание на спиралата за мигли. Тя е много важен елемент, без който няма как да постигнем красиви мигли.

Всяка дама иска да пленява с поглед, а какво по-добре от това, ако знаем как да използваме нашата спирала. Има какви ли не марки на пазара, така че,  когато намерите вашата подходяща е добре да се спрете на нея.

Много зависи какво искате да постигнете. Има спирали за обем, за удължаване и комбинирани също така. С тях се постигат прекрасни резултати. Ако например не обичате да носите миглопластика, една спирала, която е три в едно, ще ви свърши добра работа.

Как да нанесем спиралата за мигли? Много е просто, затваряме клепача и нанасяме бавно отвътре навън. Тоест сресваме косъмчетата на миглите. Не е нужно да повтаряме няколко пъти, за да не стане прекалено натрупване. Едно леко подчертаване е достатъчно. Така самото око ще бъде добре оформено. Независимо дали  за ежедневен или вечерен грим поставяте спирала, важното е добре да я нанесете. Трябва да изчакате малко да изсъхне, за да не се размаже, около очите.

Много е важно, след като почистите вашият грим  да премахнете и спиралата. В никакъв случай не си лягайте с нея. Почиства се с помощта на добре напоен, памучен тампон  или с мокри кърпи за грим. Отново затворете окото и  внимателно с движения отвътре навън почистете клепача.

Важно нещо, което трябва да знаете е, че спиралата за мигли, трябва да се сменя на два месеца с нова. Както и това, че четката и също е от голямо значение, за постигане на желаните резултати. Има по- гъсти, по- дебели, по-тънки четки, вариантите са много. Ето това са най- важните неща, които трябва да знаем за спиралата за мигли. Останете красиви и се радвайте на всичко, около вас!

 

 

Изображения:pixabay.com

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!