Как да направим спалнята още по-уютна- идеи.


Спалнята е едно от най-важните места в нашия дом. В нея прекарваме не малка част от времето си , затова трябва да бъде винаги уютна, да е чиста и добре подредена. Доста често в старанието си да я направим просторна и модерна, ние поставяме какви ли не мебели. И накрая се получава така, че не остава достатъчно място, което е проблем.

Последните години ретро стилът отново се завърна. Високите легла и спални са все по -предпочитани от  хората. Малките нощни шкафчета и гардероби с плъзгащи се врати, също  присъстват в доста домове. Ако сте любители на изчистеният интериор и искате вашата спалня да бъде по- семпла има доста добри варианти как да комбинирате мебелите.

Първо добре е да изберете спалня, която пасва на големината на самата стая. Тя трябва да бъде обърната изцяло срещу прозореца или само едната и страна да е срещу него. Важното е я поставите до една от стените, след това може да експериментирате, както вие намерите за добре. Цветовете, моделът мебели, пердетата и килимите трябва да бъдат съобразени изцяло с вашите желания.

За цветът на стените е добре да наблегнете  на по- светлите тонове, като бяло, бежово или светлосиво. Избягвайте тъмната гама тя, както знаете оптически смалява пространството. Освен това чувството в спалня с черни или тъмносиви стени е някакси депресиращо.

Мебелите, също са много важни, ако наблегнете на по- светлите цветове ще ви бъде по- лесно да ги комбинирате с всичко останало. Красивите и изящни полилеи или лампи са неизменна част от цялостната визия на спалното помещение. За тях също трябва да се внимава какви ще бъдат, за да не се получи пренатрупване. Най- разумният вариант е да ги изберете най- накрая, за да бъдат съобразени с всичко останало.

 


Не забравяйте и красивите картини и декорации за спалня. Те определено са много важни и колкото и скъпи мебели да имате, без декорации, ефекта няма да е същия. Така, че изборът на вашата спалня е изцяло във вашите ръце. Направете обстановката във вашият дом още по- красива и хармонична.

Изображения в статията:pixabay

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!