Как да носим огромните бижута? За една по- стилна визия.


Ако сте любителки на масивните обици или колиета и не знаете как да ги комбинирате тази статия е за вас. Определено ще сдобиете представа как на пръв поглед толкова атрактивни бижута могат да придадат съвсем семпла визия.

Първото и най- важно нещо е да изберете подходящият модел, който ще ви пасне най- добре. Това може да бъдат обици с висулки или пък такива с големи перли. Всякакви камъни, кристали и цветни фигури са актуални в момента. В зависимост от вашият вкус може да наблегнете на златните или сребърните аксесоари.

За да сложите ефектни бижута  в ежедневието трябва да бъдете със семпла прическа или едноцветни дрехи. Черно, бяло поло или пуловер са отличен вариант за зимата. В комбинация с лобимите ви обици ще постигнете една изчистена и в същото време модерна визия. Акцентът ще пада върху бижуто.

За празници, партита и други официални случаи може да бъдете и по- смели. Да поставите масивно колие, силен грим и официален тоалет. Всякакви материи биха отивали експериментирайте с рокля от дантела, коприна, тюл, сатен и пайети.Приберете косата си на кок или акцентирайте с едри вълни, а защо не и прав сешоар. Обувките или чантата трябва също да пасват на вашите бижута. Това ще изкара на показ елегантната ви визия и чар. Ако пък решите, че искате да бъдете строго официални черната рокля винаги може да ви бъде от помощ. В комбинация със сребърни бижута и обувки ще бъдете неотразими.

Изображения:Usplash.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!