Как да подредим нашата баня?

Здравейте приятели, получих доста съобщения относно домашния интериор, тези теми, определено се харесват на много от вас. Затова днес ще наблегнем на една друга част от нашия дом, а именно банята. Тя също е от голяма важност и без нея, битът ни би бил немислим.


Правейки жилището си ние понякога изпадаме в размисли каква точно да бъде нашата баня? Какъв цвят да изберем, дали да имаме вана или душкабина ? Тези, както и още много други въпроси, на които само експерт по интериорен дизайн може да ни отговори.

Най- добре е първо да разгледаме какво предлагат магазините и да имаме поне някаква идея какви да бъдат пода или стените на бянята. Ако сте любители на по-класическите цветове, бялото, определено ще бъде добър вариант. Решите ли да сложите вана, стените или пода могат да са в бежово или сиво, това би стояло наистина стилно.

Ако плочките са тъмносиви, подът също би трябвало да бъде същия цвят. Това означава, че шкафовете, мивката и тоалетната чиния, трябва да бъдат бели, за да се акцентира на тях. Декоративните лампи са неизменна част от интериорния дизайн на банята. Големите огледала, също стоят много изискано, на тях също може да има лампи, които ще придадат още повече светлина.Таванът е добре да остане бял, за да се открояват стените и пода. Може да поставите красиви картини, които биха стояли много модерно.

Трябва да предвидите място за необходимите неща, като хавлиени кърпи, които могат да бъдат подредени на равтове или закачени на специални закачалки. Козметиката ви е добре, също да бъде поставена отново в шкафовете, за да имате наистина една подредена баня.
Колкото повече шкафове имате, толкова повече неща ще поберат те. Може да сложите и малки  килими, които са наистина много практични. Те отново трябва да са съобразени с цветовата гама.

Не е важно колко пари ще инвестирате в една нова баня, по- важното е тя да е удобна, уютна и практична. Така и вие самите ще се чувствате добре. Съществуват множество модели, всичко зависи от вашият собствен вкус и усет за нещата. Експериментирайте по начин, който смятате, че е най- подходящ за вас.

 

Изображения: pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!