Как да постигнете красиви и обемни мигли само за пет минути.


Красивите мигли са мечта на всяка дама. Не винаги обаче естествените такива могат да бъдат гъсти и дълги. Дори и със спирала за обем не може да постигнете желания ефект.

Както и преди съм споменавала миглопластиката е едно от решенията на проблема. Но не всяка дама би прибягнала до подобна процедура. В такива случаи на помощ идват миглите на лента. Те също са от естествен косъм и стоят много естествено. Поставят се лесно и бързо и могат да се свалят без проблем.

С тях няма да ви се налага да използвате дори спирала след, като ги поставите. Има най- различни модели и дължини, така че вие сами може да прецените на кои да се спрете. Зависи и какъв ефект искате да постигнете. Затова експериментирайте и ще откриете най- удачния за вас вариант.

Не се налага да имате специални умения , за да можете да си ги залепите. Те са направени от нежни материали, които прилепват много лесно върху клепача. Трябва ви една пинсета, с която да отлепите миглата от кутийката. След което трябва да нанесете лепило и да я поставите в основата на вашите мигли. Изчакайте няколко секунди преди да отворите окото.

Свалянето става също много лесно просто трябва да ги отлепите постепенно, за да не засегнете и вашите мигли. За да нямате трудности може да намокрите клепача и така по- лесно ще ги свалите. Тези мигли са удобен вариант за по- специални поводи или ако просто искате да се видите с по- различна визия.
Може да си ги съхраните и да ги използвате многократно. Така винаги ще разчитате на тях ,ако ви потрябват.

Само за пет минути ще да имате мечтаните от вас красиви мигли. Без усилия и ще подчертаете формата на вашите очи и вашата женственост. Останете красиви!

Изобраения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!