Как да се сдобием с късмет и благоденствие?

Приятели,много се радвам и днес да бъдем заедно.Блогът,се развива все повече,което наистина много ме радва .Благодаря ви,че неспирате да четете всяка моя статия,както и за въпросите ви,на които ще продължавам да отговарям.
Преди да започна днешния блог искам да поздравя Анета Миланова и Диди Стефанова, които имат рожден ден .Пожелавам им да са живи и здрави и винаги да следват мечтите си!

И така днес бих искала да обърнем внимание на една много интересна тема, а именно бижутата.Всички ние, особено дамите обожаваме да ги носим.Мъжете са по- обрани в това отношение,те обикновенно носят само часовник или някой пръстен. Но за нас жените,носенето  им е задължително.Има дами, които са по-елегантни и при тях се забелязват леки акценти, като например някой пръстен или обици.Има други, които обичат да носят по много бижута.Това е въпрос на лично усещане.
Днес ще си поговорим по -специално за златните бижута и наистина ли те носят късмет?Как да се грижим правилно за тях и къде да ги носим?

Златото,не е само мерило за добро благосъстояние, то само по себе си привлича късмет.Носейки го неговите собственици се сдобиват с благоденствие и успехи.Този толкова блестящ благороден метал, може да ни помогне да постигнем нашите цели и ще ни накара да се чувстваме винаги добре.Важно е да носите златни бижута, които нямат камъни, по този начин успеха в живота, ще ви съпътства винаги.Ако решите да градите кариера, бъдете сигурни, че ще бъдете по-уверени и силни.

Друго много интересно нещо е,че трябва да носите златни накити, които сами сте си закупили или пък са подарък от ваш близък човек.По този начин те ще ви донесът много щастие и положителна енергия. Ако случайно намерите някъде нещо златно ,най-добрия вариант е да  се оттървете от него, в противен случай то може да ви донесе нещастия.Това е така,защото освен,че е благороден метал златото има и памет.Когато някой, който го е носил е имал отрицателна енергия,тя се пренася и върху самото бижу.
Аз също си имам мои любими златни неща и винаги,когато  ги нося се чувствам добре.Много съм спокойна и уравновесена.Наистина то ще ви  даде увереност и самочувствие да постигнете целите си.За по-избухливите,като характер хора,също е добре да носят злато.

Тук е момента да спомена и нещо важно,което не бива да допускаме.Много често ние си лягаме,без да сме си свалили бижутата и това е голяма грешка.Първо, защото много лесно може да се повредят.И второ още по-важно нещо е, че те спират енергийния поток в тялото.И когато спим с тях, нашата енергия е блокирана.Това натоварва сърдечната система,мозъка и останалите органи на тялото.Започваме да не се чувстваме добре, на следващия ден не сме в кондиция.Така след време се появяват и по-сериозни заболявания.Затова нека поне нощем тяло ни да почива и енергията да се освобождава.

Хубаво е добре да се грижите за вашите бижута, за да се запазят дълго време .Избягвайте да ходите на плуване или да се къпете с тях.Тежките химикали от басейните и сапуна или шампоана,няма да повлияят добре на блясъка им. Често трябва да ги полирате със  специална кърпа от фин материал.
Има ли значение,къде ги поставяме?Това също е интересен въпрос,който много от вас се питат.В зависимост от това, какво искате да постигнете,те ще ви помогнат.
Ако искате повече самочувствие и увереност,тогава носете вашият златен пръстен на показалеца.За тези, които се стремят,към любов и силна емоция, може да го  поставят  на безименния си пръст.Ако пък искате да се предпазите от негативни неща в живота,просто носете любимата си златна гривна.

Бъдете винаги информирани за всичко,до което се докосвате или носите.Това е сигурен вариант,че ще знаете как да го използвате и какво ще ви донесе то.Пожелавам ви късмета и благоденствието да ви съпътстват винаги!Останете с блога и утре,усмихнат и спокоен ден!??

 

3 коментара за "Как да се сдобием с късмет и благоденствие?"

  1. Анонимен каза:

    Чудесна статия. Бижутата са моята страст. Колкото и скъпа дреха да се облече, стои недовършена, ако няма бижу и обратното, дори най-семплият тоалет, може да изглежда скъп и раздвижен с подходящо бижу.

  2. Нина каза:

    Хубаво ще е ако напишеш статия за камъните и енергията, която носят или пак тяхното влияние според зодията на човека

  3. Нина каза:

    Много точно. Бижуто подсилва красотата на жената

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *