Как да запазим кожата на лицето ни млада ?


Едва ли съществува жена, която да не иска да изглежда добре и да остане вечно млада. Естественият процес на природата и времето няма как да бъдат спрени, но има други начини, които видимо ще запазят външният ви вид. Генът също играе голяма роля, благодарение на него може да изглеждате много по- млади, отколкото сте.

Въпреки всичко без да се полагат специални грижи за кожата на лицето, няма как тя да бъде в добра кондиция. Има ли решение на проблема при борбата със срареенето и какво точно трябва да направим? Ето няколко важно стъпки, който ако редовно спазвате, ще се запазите кожата на лицето си в добър вид.

Сънят е много важен

Лягайте си рано и ставайте рано! Колкото повече  отпочинали се чувствате, толкова по- добре за вас. Нощният сън е най- важният, той поддържа кожата на лицето ви свежа. По този начин ще се отървете от досадните торбички и тъмните кръгове под очите.

Спрете цигарите

Никотинът е не само вреден за здравето, а и за външния вид. Колкото повече пушите, толкова повече, това ще се отрази негативно  на вашата кожа. Бръчките започват да се появяват по- рано, отколкото трябва.

Намалете стреса

Ако имате всеки ден  стрес, това определено не е добре. Доказано е , че той предизвиква побеляването на косата и преждевременното стареене. Затова поне се опитайте да го намалите.

Редовната поддръжка на кожата е от значение.

Важно е и как се грижите за вашето лице. Регулярните посещения при козметик и съвременни разкрасителни процедури, определено ще ви помогнат да се преборите с годините.

Спазвайки тези няколко важни правила плюс тренировки и здравословно хранене ще бъдете винаги в прекрасна форма. И запомнете, че не  толкова важно на колко  години сте, а как се чувствате.

Изображенияв с статията: pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!