Как поддържам кожата на лицето си. Моята формула и на каква козметика наблягам.

Момичета, след статията за това как да поддържаме кожата на лицето гладка и сияйна получих различни съобщения. Пишете ми, че искате да ви споделя каква маска използвам и колко често я прилагам. Както и преди съм споменавала аз съм голям фен на фиалурона. По – точно на козметиката, която съдържа хиалуронова киселина.

Това включва дневен и нощен крем, серум за лице, гел за измиване и маски, които съдържат хиалурон. Имах и статия за приемът му под формата на капсули комбинирани с колаген. Общо взето това е моята формула за поддържане на кожата на лицето. Колкото повече комбинирани продукти използвате, толкова по- дълготраен ще бъде ефектът. Резултатите идват бързо и наистина ще почувствате промяна.


Маските за лице, които използвам също са с високо съдържание на хиалуронова киселина. Задължително един или два пъти в седмицата намазвам цялото лице и шията и стоя около 15 минути. Предпочитам да съм легнала и лицето ми да бъде отпуснато. След което не отмивам, а само отстранявам с напоен с вода тампон за почистване на грим. Така и кожата е  по- дълбоко хидратирана и ефекта от маската по- дълготраен.

Когато ходя на козметик отново си избирам подхранваща терапия и това допринася още повече за по- стегната кожа. Разбира се и приемът на достатъчно вода ми помага да се грижа за лицето си. Ежедневните грижи са много важни без тях няма как да има резултат. Това е моята любима формула за поддържане на лицето, от която съм много доволна. Може и вие да я пробвате хиалуроновата киселина е подходяща за всяка възраст. Не е вредна и се съдържа в човешкия организъм. Очаквам вашите отзиви останете красиви!

Изображения:pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!