Какъв молив за устни да си изберем?


Подчертаването на контура на устните с молив е изключително важен детайл от грима. По този начин червилото издържа много по- дълго и не се размазва. Моливите за устни са необходими, дори когато вашият грим е съвсем семпъл. Доста често при изборът на молив изниква въпроса какъв да бъде той? Ето как много лесно и без проблем може да си намерите най- подходящия за вас.

Първо много важно е да изберете такъв с мека текстура, който съдържа витамин Е или други масла. Забравете за твърдите и сухи моливи, които постоянно се чупят. С тях не се постига същия ефект и в някои случай може да наранят устните ви.

Второ наблягайте на цветовете, които са близки до вашето червило. Ако търсите семпъл ефект , то светлите тонове са за вас. Перлените, бежовите и прозрачните моливи с лек блясък са много подходящи. За по- официален грим преспокойно може да поставите червен или тъмнокафяв, съответно и червилата трябва да бъдат в същата гама.

Третата стъпка е да как да нанесете самия молив. Ако искате да придадете допълнително обем , очертайте със светъл такъв контура. След това запълнете  с червило. Така  ще постигнете пухкави и красиви устни. Тъмните цветове смаляват обема и не са подходящи за дамите, които имат по-тънки устни.

Изображения:pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!