Какъв слънцезащитен крем да изпoлзваме

Здравейте приятели, напоследък една от най-интересните теми е тази, свързана с лятото. Това е така, защото сме в разгара на сезона. Юли и август са най-горещите месеци и слънцето е по-силно от всякога. Нашата кожа е изложена пряко на слънчевите лъчи, особено когато сме на плаж. Затова е много важно да и обърнем специално внимание.

Задължително, когато излизаме навън трябва да поставим слънцезащитен крем. Особено за децата и тези от вас, които са с чувствителна кожа, това е много важно. Аз също изгарям бързо и затова използвам козметика с висок фактор на защита. Понякога се намазвам  по няколко пъти на ден за всеки случай. Има много хора, които подценяват това, но наистина не си правете експерименти със здравето. Защото ако изгорите, рискувате да се обелите, което е най-малкият проблем. Кожата има памет и ако не сте имали проблеми при предишни изгаряния, това не означава, че те няма да се появят след години.

За всички, които имат татуировки, микроблейдинг, ботокс, филъри и т.н.е желателно да защитят кожата си с подобна козметика. В противен случай, рискувате те да избледнеят бързо. Белезите от операции също е добре да са покрити със слънцезащитни продукти, преди да отидете на плаж. Аз използвам най-високият фактор за да съм сигурна, че няма да изгоря. Ако искате все пак да се сдобиете с бронзов загар, може да си вземете и крем с по-нисък фактор на защита.

Наи-новите слънцезащитни продукти предпазват от UVA и UVB лъчите.Това означава, че освен протекция от сериозни, кожни заболявания, те ще ви предпазят и от преждевременно стареене. Също така, ще бъдете защитени от слънчеви  алергии и кожна пигментация. Хубавото на всички тези мазила, спрейове и подобни е, че те са водоустойчиви. Това означава, че спокойно можете да плувате и те няма да бъдат отмити толкова лесно.

И така приятели бъдете винаги отговорни за вас и вашето здраве. Изберете най-подходящият за вас продукт и поглезете кожата си. Радвайте се на летните месеци и емоции. Пожелавам ви един хубав уикенд изпълнен с много забавления.

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!