Какви бански са актуални това лято

Здравейте скъпи приятели, благодаря за хубавите и мили думи, които получих вчера. Всички вие ме карате да се чувствам прекрасно радвам се, че оценявате това, което правя. Преди да започна с темата бих искала да поздравя една наша, редовна читателка Марина Маркова.Тя има рожден ден искам да и пожелая да бъде много здрава, щастлива и да сбъдва мечтите си!

В разгара на лятото няма по – подходящо нещо от това да си поговорим за тенденциите в банските. Всички малко или много се приготвят за плаж така, че е хубаво да бъдем в крак с модата. Винаги да изглеждаме добре и във форма, това е много важно.

 

Това лято голям хит ще бъдат целите бански. Те са отличен вариант за всяка дама, защото са доста удобни и прикриват някои недостатъци от тялото. Ще са модерни различни модели, като например  цял бански с едно рамо или дълбоко изрязани по гърба. Цветовете ще са предимно светли, ще преобладават розово, зелено и наситено жълто. Разбира се леопардовият принт, също ще е доста актуален, както преди няколко години. Раираните бански никога няма да излязат от мода и това лято, също са доста модерни.

 

Класическите, черни и бели бански костюми са добър избор за всяка една дама, независимо от възрастта. За черният цвят сме говорили, той вталява и прави фигурата по – красива. Така, че това е добро решение и за дамите, които искат да изглеждат по – слаби.

За почитателките на банските от две части също имам добри новини.Тези модели  ще бъдат винаги модерни. По този начин винаги можете да покажете перфектната фигура на плажа. Отново ще преобладават свежите, летни цветове, пайетите и различните принтове също.

Така,че момичета стягайте се, грабвайте вашият любим бански и бъдете неотразими. Усмихвайте се винаги, бъдете много щастливи и позитивни. Пожелавам ви прекрасни, летни емоции!

 

 

 

 

изображенията в статията от :pixabay.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!