Ето какви цветя трябва да имате в дома ви. Вижте къде да ги поставите.


Цветята са най- красивите и желани растения. Едва ли има дом, в който да няма поне една саксия или ваза с красиви цветове. Освен, че внасят толкова уют някои от тях носят късмет и хармония на притежателите си. За любимата на на всички орхидея вече се знае, че е символ на сплотеността и щастието в дома.

Има много други, които също помагат за подредбата на енергията и носят много щастие. Ако искате да се чувствате добре и да релаксирате в собствения ви дом може да сложите божур. Той е символ на мира и топлите чувства. Розите също не остават по- назад и привличат любовта и романтиката. Лалетата, освен че са изящни внасят много положителни емоции и привличат късмета.

За предпочитане е да гледате естествени цветя. Ако това не ви се отдава или имате алергия към някои от тях може да си вземете и изкуствени. Те не се нуждаят от никакви грижи, но и на допир и мирис не са, като истинските.

Изсъхналите цветя или клонки не са за предпочитане да стоят в дома ви дори  и само за украса. Видите ли че започнат да увяхват веднага трябва да ги изхвърлите. Така ще прогоните и негативната енергия, която носят.


Може  да поставяте саксии или вази почти навсякъде, с изключение на спалните помещения. Това е така, защото живите цветя поглъщат енергията докато спите. Затова изберете да ги сложите в някоя от другите стаи, прозореца в кухнята или в коридора. Така и вие и вашите гости ще им се радвате всеки път, когато ги поглеждате .

Изображения:pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!