Какви дрехи да носим според цвета на очите?


Не сте ли се замисляли колко интересно би било всички хора да са самo с един цвят на очите. Ако беше така надали щеше да бъде толкова разнообразен света. Очите са огледало на душата и извор на нестихващи емоции. Те говорят много и изразяват всичко, което човек чувства в себе си.

За подчертаване на формата и за по- изразителен поглед на помощ идва грима. Различните нюанси могат да изкарат на показ вашата красота и женственост. Но не само това е достатъчно, за да се откроява вашият поглед. Цветовете  на дрехите също играят роля в подчертаването на очите. Ето как да ги носите и комбинирате правилно.

Кафяви очи

Изкарайте на показ вашата чувственост, като наблегнете на червено, светлорозово или златно. Старайте се горната част от вашето облекло да бъде с тези цветове. Това може да е шалът, който да е червен, красив пуловер в златисто или пък светлорозова риза. Ако имате по- смели идеи може да ги направите и да получите страхотна комбинация.

Сини очи

За вас най- подходящи са неутралните цветове и всички нюанси на розовото или тъмносиньото. Например един изчистен син пуловер или пък тъмнорозова блуза ще ви отиват страшно много. Може да акцентирате и на аксесоар, като шапка или шал в тези цветове.

Зелени очи

Бъдете неотразими, като наблегнете на всички нюанси на зелено или бледожълто. Очите ви ще изпъкват още повече, дори и гримът ви да е семпъл. Старайте се да постигнете премерена и в същото време хубава визия.

Пъстри очи

Те се променят според цвета на дрехата или накратко казано- очите на хамелеона. Изключително подходящи са черно, бяло, сиво, или оранжево. Ще ви представят в една по- различна светлина. В същото време очите ви ще  говорят много повече.

Изображения:Usplash.com

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!