Какви клинове да изберем за ежедневието? Цветовете, които ще са модерни зима 2020-2021


Модерните тенденции не спират да ни изненадват и тази зима. Различните модели клинове продължават да бъдат актуални. Цветовете също са доста разнообразни и могат да бъдат съчетавани с всичко. Шарените такива, определено придават една по-разчупена визия. Как и с какво да ги комбинираме?

Определено може да бъдат комбинирани с всичко.

Клиновете са спортно- елегантни и стоят добре с пола, туника, рокля или дълго палто. В ежедневието пасват, както на спортни, така и на по- елегантни обувки, ботуши или боти. Удобни са и подчертават добре фигурата.

 

Класическите черни и сиви клинове са предпочитани от повечето дами.

Те са семпли и стилни. През последните години навлезнаха и цветните клинове и плътните чорапогащи, които продължават да бъдат все така модерни. Те са изключително подходящи, когато целия ви  стайлинг е само един цвят. Например черно яке, обувки, чанта пола в комбинация с един ярък чорапогащник би стояла много добре.

Еластичните материи са удобни и прилепват по тялото, като втора кожа.

Ако искате да се чувствате удобно през целия ден, заложете на клин. Плетените, наподобяващите деним, кожените или тези с огромните фигури са най- предпочитани от дамите. Стоят, като панталон и преспокойно може да ги комбинирате с риза или пуловер.

 

Изображения:pixabay.com

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!