Кои цветове прилягат на дните от седмицата?


Цветовете не са просто цветове, те крият нещо мистично, на което малко хора обръщат внимание. За нас е важно да сме съчетали добре нашите дрехи, чанти и обувки и това е достатъчно. В други случаи просто обличаме нещо и хукваме по задачи. Със сигурност малко хора са чували за силата на цветовете , комбинирани с дните от седмицата.

На кои цветове е добре да наблегнем, за  да могат да взаимодействат с нас самите и по този начин да привлечем красота, успех и  благоденствие.

1.Понеделник- бяло

Бялото е цветът, който е подходящ да облечем в понеделник. Той символизира ново начало, както и самият ден от седмицата. Също така белият  цвят зарежда с позитивизъм своите притежатели. Показва им вярната посока и правилните стъпки за успешен ден.

2. Вторник- червено

Независимо дали целят аутфит или само част от него включват червен цвят, те  са подходящи за вторникът. Това е най- огненият цвят, който дава увереност и вътрешна сила на тези, които го носят. Особено  за огнените зодии  е много подходящ вариант, който подчертава техният темперамент.

3. Сряда- лилаво

Средата на седмицата свежото лилаво, определено ще внесе още повече настроение. Може да акцентирате на лилав шал или чанта, но нека все пак цветът да присъства. Той внася много емоционалност и ви прави доста забележими.

4. Четвъртък-  синьо

Това е цветът на вдъхновението и добрата мотивация. Ако сте решили да се захванете с нещо ново, определено ще имате много хъс. Пригответе всички ваши сини дрехи, които обичате и се чувствате добре в тях.

5. Петък- зелено

Зеленото е цветът на парите! Точно в петък е най- подходящ момент да си сложите дреха, която е зелена или има такива акценти. За мъжете важи същото правило особено, ако имат бизнес  срещи или нови начинания.

Събота- черно

Съботата е денят на починалите и се носи черно в тяхна памет. По този начин мислено ще почетем хората, които вече не са сред нас. Това не бива да ви притеснява, защото по- стилен цвят от черният няма. Той винаги си остава класика!

7. Неделя- жълто

Краят на седмицата е слънчев и позитивен. Облечени в жълто, вие ще носите топлината в себе си. Ще излъчвате позитивизъм и ще се чувствате прекрасно. Това е повод да се усмихвате повече и да предадете положителните емоции  на другите.

 

Изображения в статията от: pixabay

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!