Копринените шалове ще бъдат хит тази пролет. Вижте как да ги носите.


Ако вашият аутфит е завършен определено показва, че имате афинитет към модните тенденции.  Това няма как да стане без да използвате необходимите аксесоари, които са изключително важни. В това число влизат тънките шалове от коприна, които придават изискана визия и подчертават вашата женственост.

Може да бъдат едноцветни или пък с различни цветове, както и такива с щампи и принтове. Стига да са добре комбинирани с дрехите ви. Доста красиво стоят съчетани с красиви орърлици и семпли блузи. По този начин акцента пада изцяло върху тях.


Друг страхотен вариант и по- нестандартен е да завържете косата си на опашка и да поставите цветен шал. Така и прическата ви ще бъде по- интересна и модерна. Този тип шалове отиват, както на спортно- елегантен, така и на по- изискан стил на обличане.


Независимо дали сте с високи или ниски обувки преспокойно може да поставите красиво фишу, което да ви откроява. Не забравяйте, че на дънковите якета, също стои добре и по този начин допълва изцяло аутфита ви. Свежите цветове, бялото и наситеното жълто ще бъдат едни от най- актуалните тази пролет и лято.

Изображения:Usplash.com; Pixabay.com
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!