Коженото яке, отново актуално за есен- зима 2020

Наближи ли средата на август, идва време да помислим и за есента. Няколко седмици ни делят от нея. Какво ще бъде актуално тази есен е въпрос, който със сигурност се питат много от вас, особено дамите.

И следващият сезон кожените якета ще бъдат актуални, както при мъжете, така и при жените. Преди също съм споменавала, че  коженото яке си остава винаги модерно. Ще преобладават тъмните нюанси, като черно, сиво, бордо и др.

Вталените и късите модели ще бъдат хит, особено при дамите. С копчета, по тях, както и различни декорации, отново ще радват женското око. Мъжките актуални модели ще са класическият и този с повече ципове и джобове. Те са подходящи, както за младите момчета, така и за по-зрелите господа. Коженото яке е универсална дреха и може да го съчетавате  с всичко. То придава една  спортно- елегантна визия, която е предпочитана и удобна, особено за ежедневието.

Как да се грижим за него?  Наистина е важно да не перете якето в пералня, защото това определено ще го съсипе. Може да го занесете на химическо чистене или да използвате специални препарати. Вземете кърпа и сложете малко от даденият продукт върху нея.  След това с бавни движения почистете замърсените места и оставете да изсъхне. Внимание, никога не пръскайте директно върху кожата!

Хубаво е да използвате и спрей за импрегниране. Той, както знаем запазва кожата от, дъжд, сняг и мръсотия. Веднъж напръскани вашите обувки, якета и чанти, ще се останат дълго време в добър вид. Няма да ви се налага да ги носите толкова често на химическо чистене. Бъдете винаги в крак с модата и я диктувайте! Хубава неделя!

 

Ето и част от вашите въпроси, на които не успях да отговоря.

1. Здравей, ilyanovdess как поддържаш формата си? Маргарита

Здравей Маргарита, благодаря ти за въпроса. Поддържам се с тренировки, също така внимавам какво хапвам, правя периодично диети. В момента отново съм на диета, това е в общи линии.

Колко време ти е нужно, да се гримираш и  да си направиш косата? Катерина

Здравей Катерина, много интересен въпрос и забавен. Отнема ми не много време, защото аз съм бърза и практична. Винаги определям времето си и наистина разполагам с него. Затова то винаги ми стига.

Зравейте, много интересни статии, следя ви винаги с голям интерес. Кога ще има пак рецепта за десерт? Иванка

Здравей Иванка, радвам се, че ти е харесала рецептата за домашна торта с крем. Пак ще ви зарадвам с нещо вкусно обещавам!

Поздравления за всичко, което правите. Отдава ви се и винаги имате нещо интересно. С удоволствие чета всяка ваша статия! Бойка

Много ви благодаря! Това наистина ме прави щастлива, че оценявате моят труд!

Здравей, ilyanovdess много бих искала да разкажете  история за вас  от детството. Какво дете сте била и как е преминало то? Интересно ми е всичко свързано с вас. Мартина

Здравейте, може би ще има подобна статия в даден момент. Така, че следете сайта и ще бъдете информирани за всичко, около мен.

Колко често спортуваш и имаш ли любима тренировка? Велислав

Здравей, често спортувам, старая се да е почти всеки ден. Или поне четири пъти в седмицата, успявам да тренирам. Нямам любими упражнения, наблягам на тези за крака и корем.

 

 

Изображения:pixabay.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!