Лесно и правилно нанасяне на околоочен крем

Грижата за кожата е  важна, за да я запазите млада, красива и добре подхранена. Ето защо е хубаво да използвате околоочен крем или серум. Благодарение на него можете ежедневно да поддържате зоната около очите и да забавите появата на неприятните бръчки.

Не винаги използването му може да бъде правилно и по този начин крайния резултат не е толкова добър. Ето няколко важни стъпки, за лесно нанасяне на крем или серум около очите.

Първо кожата трябва да е почистена с подходящите продукти. След това вземете малко крема и поставете в зоната около очите. Никога не поставяйте само под окото или на клепача.

Винаги нанасяйте вашият околоочен крем с помощта на памучен тампон или с леко потупване около очите. Трябва да бъдете нежни, защото това е много чувствителна зона и неправилното третиране може да доведе до по- ранната поява на бръчки.

Никога не слагайте много продукт, нужно ви е количество, което да покрие кожата и да бъде абсорбирано по- бързо. Хубаво е да изчакате 10 – 15 минути преди да си легнете. Спазвайки всички тези полезни съвети ще се радвате винаги на стегната и гладка кожа на лицето.

Изображения:Unsplash.com

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!