Модата при мъжете, актуални тенденции в момента


Модата се променя, както при жените,така и при мъжете. Всеки сезон излизат нови и различни неща, които вълнуват и силния пол. И тази година класическите цветове няма да отстъпват пред нищо. Стилните аксесоари и материи отново ще бъдат акцент от цялостната  мъжка визия.

Доста предпочитани ще бъдат големите шалове.

Карирани или само един цвят те определено ще стоят, като завършек и допълнение на есенно-зимната ви визия. Могат да бъдат съчетани с панталони и дънки и дори с по- елегантни палта.   Шаловете, освен че топлят се превърнаха в почти задължителен аксесоар през последните години.

Жилетките и пуловерите в синьо

Синият цвят е доста предпочитан от мъжете и тази есен и зима може да се радвате на любимите си сини пуловери или стилни жилетки. Те ще бъдат много актуални, не само при младите господа, но и при по- зрелите. В съчетание с черен панталон е добро решение за едно по- елегантно излъчване.

 


Кафявите колани и тези цвят антрацит са отново на мода

Коланът е важен аксесоар, без който вашата визия няма да бъде добре завършена. Има различни варианти, които подхождат на всеки мъж различно. Класическите модели, кафявите цветове и коланите антрацит определено ще бъдат хит както през този, така и през следващия сезон.


Деним, деним, деним…

Каква щеше да бъде модата, ако не съществуваха дънките. За тях думите са излишни, отново ще бъдат изключително модерни. Както класическите, така и по-спортните модели. Особено в съчетание с изброените по- горе неща бъдете сигурни, че ще бъдете актуални.

Изображения:pixabay.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!