Модерните цветове в косите за 2020

Всяка една дама, дали по-суетна или  не чак толкова, се интересува от актуалните тенденции. Особено, когато става дума за цветовете в косите. Тогава повечето са любопитни да знаят, дали техният цвят попада в графата актуален.

Тази година определено голям хит,  както при холивудските звезди, така и в България е розовото злато. Тези преливащи  нюанси между естествено русо, розово и златно, придават една по- разчупена визия. Много подходящ цвят за младите момичета и по- екстравагантните дами. Тези топли нюанси, подчертават още повече харизмата на жената. Розово-златният цвят стои много добре на дълга коса и бронзов тен.

Друг актуален цвят е тъмно кестенявият. Той си остава класика и отива на повечето от нас. Придава лека строгост и в същото време елегантност. Ако имате естествено  кестенява коса знайте, че сте актуални и модерни. Дали ще бъде дълга или по-къса, не е от значение, цветът е важен.

Как да пропуснем и естествено русите нюанси в косите. От началото на годината, те са завладели световните, модни подиуми. Фризьорите съветват  да се придържаме към тази тенденция, защото и тази есен, теова ще продължава да бъде модерен цвят.

Червените коси, за тях няма коментар. Те стоят наистина страхотно. Придават огнена визия и продължават да са желан цвят от дамите. Така, че и през следващият сезон червеното ще бъде актуален цвят в косите.

Естествено кафяв балеаж е една много стилна идея за цвят на косата. Лесна е за поддържане и придава младежка визия. Това отново ще бъде модерно до края на годината.

Изображения в статията : pixabay.com

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!