Моят любим рожден ден.

Приятели с днешната тема едва ли ще изненадам някого като кажа,че обожавам рожденният си ден.Знам, че и вие обичате вашите няма човек,който да не очаква с нетърпение своят личен празник.Особено децата, те пък толкова се радват очаквайки изненадите,които ще получат.Тук е момента да поздравя всички рожденници днес, тази статия е в тяхна чест.Да са живи и здрави и да си изкарат незабравимо своят празник.Това са :Неделчо Спасов, Ахмед Мидоу, Невена Овчаров,Максим Иванов както и всички други, които просто са родени днес,нека се чувстват поздравени.

Аз лично  съм,като едно пораснало момиче и на този ден винаги се пренасям на седмото небе.Много обичам всякакви украси,панделки,честитки,телефонни позвънявания.Винаги на този ден телефона ми прегрява от разговори.Тортите,цветята, изненадите най-вече подаръците,изключително щастлива се чувствам.Обичам да получавам всякакви подаръци,без значение какви са те, харесвам абсолютно всичко.Моето семейство ме познава добре и винаги ме изненадва подобаващо и прави празника ми още по-цветен.

Избора на торта в много случаи го правя аз самата,но и доста пъти пак е подарък от близките.На днешно време има толкова вкусни и красиви торти,че човек се чуди коя да си избере.Знам,че и на вас ви се е случвало да незнаете на каква торта  да се спрете така,че не се притиснявайте и при мен е същото положение.

Освен, че обичам да ме изненадват, аз също правя любимите си  хора щастливи.Винаги съм добре подготвена и знам какъв подарък точно да им поднеса .С  помощта на декоратор опаковаме кутиите ,слагаме картички с пожелания и балони, получава се уникално.

Даже като бях дете искам да ви кажа,че също държах сама да украсявам партито за рожденният си ден.Както и сама избирах подаръци на приятелите си.Моите рожденни дни винаги са били щури и незабравими, помня ги и до днес.Много хора се чудят къде да отпразнуват своят празник.В днешни дни са много модерни градинските партита или тези на плажа,особено за родените през лятото е страхотна идея.

Представете си заобикалящата ви природа,барбекю,красиво декорираните маси, вкусната храна и красива торта.Около вас са най-любимите ви приятели и се забавлявате до зори.Уникално е, но не всеки е роден в разгара на лятото. Така, че ако вашият рожден ден е през зимните месеци има страхотно решение за това.Поканете гостите си  в някой изискан ресторант, където със сигурност ще си изкарате вълнуващо.Тържеството ви ще бъде добре организирано от професионалисти и няма да ви се налага да се занимавате с нищо.

Направете много снимки,видеа,незабравими спомени, които ще ви следват винаги след това.Всеки път ще си спомняте този прекрасен ден.Постарайте се да накарате и гостите да се чувстват комфортно и да превърнете това  в малка сватба.

Ако пък сте от хората,които избягват шумните компании и сте решили да празнувате вкъщи,може сами да се погрижите за всичко.Поставете навсякъде цветни балони,красиви цветя и панделки.Шарените салфетки и свещници на масата ще допринесат за празничната атмосфера.Извадете любимите си албуми със снимки от преди години,така и вие ще изненадате вашите гости.Те ще бъдат много радостни, че споделяте личните си спомени с тях.Нека масата ви да бъде затрупана с различни ястия,има всякакви кътъринг фирми,на които може да се доверите. Така и празникът ви ще бъде чуден.

Направете вашият рожден ден такъв какъвто искате да бъде.Насладете се на хубавите моменти и не мислете за нищо друго.Очаквам да ми споделите,някой от вашите идеи за подаръци или празнична украса.Пожелавам ви прекрасен и спокоен ден!

 

 

 

 

 

 

                                  Изображения в статията от :pixabay
GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!