Моливите за очи- как да ги нанасяме?


Едно от най- важните неща за завършек на перфектния грим е моливът за очи. Изключително необходим и предпочитан от много жени, поради лесната му употреба. Нанася се бързо и не се изискват кой знае какви умения за това. С него може да подчертаете формата на окото или да го смалите и увеличите оптически.

Поставянето му става, след като вече сте нанесли добре сенките за очи. Линията на окото се подчертава бавно отвътре навън, както отгоре, така и отдолу. Използвайте молив с мека текстура, ако очертавате окото отдолу. За предпочитане е да и бъде водоустойчив, за да не се размазва.


Ако искате да завършите напълно вашият опушен грим трябва да сложите сух черен молив, за да стои по- добре. И най накрая да извиете миглите със спирала.

Ако търсите по- свежа визия използвайте бели или цветни моливи. С тях много лесно може да подчертаете вашата женственост. Особено подходящи са, ако искате да увеличите оптически големината на вашите очи. Отиват на бели, светлорозови и бежови сенки.

Когато очертавате окото отвътре внимавайте да не го нараните. Някои дами изпитват дискомфорт и сухота в очите, затова може да поставите молива отвън. Така няма да имате никакви проблеми и гръмът ви ще бъде повече от съвършен.

Изображения:Usplash.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!