Морската сол предпазва от лоши очи


Скъпи приятели, започваме почивните дни съвсем спокойно и лежерно. Днешната статия ще бъде малко по-различна, но доста любопитна.
Със сигурност на всеки от нас му се е случвало поне веднъж в живота да не му върви. Разбира се, че си има и такива периоди, не може само щастие да има. Но все пак в някои случаи този невървеж, може би е предизвикан от така наречените лоши очи. Понякога се срещаме с не толкова приятни хора, било то по работа или в училище. По този начин се натрупва негативна енергия, която пренасяме и в нашия дом.

Има хора, които не са наясно с тази обширна тема, други стоят неутрални по въпроса. Но има и такива, които доста вярват в тези неща . За тях определено може да се каже, че са просветени и навътре в материята.
И все пак как можем да пречистим нашият дом и нас самите от негативна енергия? Много просто, само с помощта на морската сол, на кристали. Много от вас ще се запитат, защо точно това ни е нужно да използваме ? Защото именно солта има функцията да абсорбира и приема всичко отрицателно.

Колкото и да не ви се вярва тя е сигурна защита срещу всичко лошо и негативно. Добре е от време на време да се измиваме с морска сол, като обтрием цялото тяло от главата до петите. По този начин се изчистват всички негативни влияния, които има в нас. Дори е полезно за кожата, защото и действа ексфолиращо.
Аурата на човека е доста сензитивен елемент и когато нещо не е наред, тя потъмнява. Самите ние не се чувстваме добре, сякаш не сме на себе си.
При премахване на отрицателните влияния, определено и нашата аура ще се промени. Тя ще ще бъде освободена и ще сияе, това определено ще се отрази на нас и нашето поведение.

Хубаво е да поставите морска сол на кристали и в дома ви. Местата, които са най- подходящи за това са ъглите на стаите. Там се събира цялата негативна енергия, която има. Трябва да повторите процедурата няколко вечери подред. Разбира се всеки път солта трябва да се сменя с нова, за да има резултат от всичко това. След, което е нужно да направите  едно почистване на цялото жилище. И бъдете сигурни, че отново ще цари хармония и мир във вашия дом.
Останете винаги оптимистично настроени за всичко, около вас и се насладете на почивните дни. Много усмивки, хубав уикенд ви пожелавам!

 

Изображения в статията от: pixabay.com

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

GiveawayТова е Fashion Guide by Ilyanovdess

Не пропускай този шанс и грабни тази книга безплатно!